Kyllingeroulade med parmaskinke

Kyllingeroulade med parmaskinke

Kyllingeroulade med parmaskinke
Kyllingeroulade med parmaskinke

4 personer

Ingredienser :

400 g hakket kylling
100 g brune champignon
100 g rødløg
10 g hvidløg
50 g hasselnødder
100 g parmaskinke

Fremgangsmåde :

Rens champignonerne og skær dem i små tern, de faktisk hakkes meget fint.
Pil rødløg og hvidløg og hak det fint.
Kom champignoner, rødløg og hvidløg på en varm pande og svits det godt.
Hak hasselnødderne og kom dem på panden, tag panden fra varmen og lad fyldet køle lidt af.
Tag et stykke husholdningsfilm ( ca 30 cm) og læg det på køkkenbordet, dryp et par dråber rapsolie på og smør det ud over det hele.
Læg skiverne af parmaskinken side om side så de lapper godt ind over hinanden.
Tag det hakkede kyllingekød og fordel det ud over parmaskinken.
Hæld svampefyldet ud over og fordel det i et jævnt lag.
Tag fat i husholdningsfilmen og tril forsigtigt men stramt en roulade af “kødpladen” – husholdningsfilmen skal IKKE trilles med ind i rouladen.
Når rouladen er trillet pakkes den stramt i husholdningsfilmen, som snoes i begge ender.

Læg rouladen i køleskabet i en 30 minutter.

Tag rouladen ud af køleskabet, fjern forsigtigt husholdningsfilmen og læg rouladen i et ildfast fad med åbningen ned ad.

Stil fadet i ovnen ved 200 grader i cirka 30 minutter.

 

Server rouladen med frisk salat og et stykke groft brød.

Tilberedningstid :

90 minutter incl. 30 minuuters hvile og 30 minutter i ovnen.

Fryseegnet :

Ja

Næringsindhold pr. 100 gram :

Energi : 198 kcal

Protein : 21 g

Kulhydrat : 5.5 g

Fedt : 11 g

Fiber : 1 g

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>