Hokkaido græskar suppe med løg og hvidløg

Hokkaido græskar suppe med løg og hvidløg

hokkaido græskar suppe med løg og hvidløg
hokkaido græskar suppe med løg og hvidløg

Ingredienser :

900 g hokkaido græskar
200 g løg
20 g hvidløg
2 tsk tørret rosmarin
1 l vand
1 grøntsagsbouillonterning
salt + peber

Fremgangsmåde :

Rens og skræl græskarret og skær det i store tern, pil hvidløg og løg og skær løgene i kvarte.

Fordel det hele på en bageplade og drys rosmarin over (der kan sagtens bruges mere end 2 tsk hvis man ønsker kraftigere smag).

Sæt bagepladen i ovnen og giv det 20 minutter ved 200 g varmluft.

Når tiden er gået tages bagepladen ud og grøntsagerne kommes i en gryde, tilsæt 1 L vand (gerne kogende) og smuldr bouillonterningen ned i.

Suppen bringes i kog og blendes derefter med en stavblender til den er glat og der smages til med salt og peber.

Serveres med groftbrød, f.eks dette madbrød med rodfrugter eller ristet rugbrød.

Hvis man ønsker en mere cremet smag kan man tilsætte 1 brik madlavningsfløde 5% (vær obs. på at næringsindhold i opskriften så ikke er gældende.)

Tilberedningstid

40 minutter.

Fryseegnet :

Ja

Næringsindhold pr. 100 gram :

Energi : 30 kcal

Protein : 1.4 g

Kulhydrat : 4 g

Fedt : 0.38 g

Fiber : 2.3 g

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>