Broccolisalat – i en lettere udgave.

Broccolisalat – en klassiker i en letttere udgave.

 

Broccolisalat
Broccolisalat

4 personer.

Ingredienser :

50 g mayonnaise, Hellmanns light
300 g skyr naturel, 0,2%, Levevis
10 g rød Balsamico, øko, Svansø
10 g citronsaft
20 g rørsukker
500 g broccoli
100 g solsikkefrø, afskallede, tørrede
100 g schwarzwälder skinke, røget
75 g rosiner

Fremgangsmåde :

Bland skyr, balsamico, citronsaft og sukker i en skål og lad det trække 15 minutter så sukkeret bliver opløst.

Skær broccolien i små buketter, brug evt. også stilken skåret i tynde skiver som halveres, det giver et ekstra crispy pift.

Bland broccolien i dressingen.

Skær skinken i små tern og rist den på en tør pande, hæld den over på en tallerken og rist så solsikkekernerne til de er gyldne, bland skinke og solsikkekerner og vend det i salaten sammen med rosinerne.

Tilberedningstid :

20 minutter.

Fryseegnet :

Nej

Næringsindhold pr. 100 gram :

Energi : 145 kcal

Protein : 8.6 g

Kulhydrat : 12 g

Fedt : 7.6 g

Fiber : 1,7 g

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>